Originele wenskaarten kopen

Gratis verzending vanaf € 50
Volledig personaliseerbaar
Voor iedere gelegenheid

Originele houten wenskaarten kopen doe je bij Cyou-cards in Gijzegem, nabij Aalst. We zijn een van de weinige Belgische bedrijven die deze dienst aanbieden, en we zijn dan ook bijzonder trots op onze unieke creaties. Om de kaarten te voorzien van afbeelding en tekst, werken we met zeefdruk. Deze techniek laat ons toe om zeer fijn te werken, met schitterende resultaten tot gevolg.

Verras jouw gasten met een wenskaart!

Dé plaats om originele wenskaarten aan te kopen

Indien je graag originele wenskaarten wenst aan te kopen, kan je ervoor kiezen om de bestelling telefonisch of via e-mail door te geven. Neem een kijkje op onze website en laat je inspireren door onze eerdere realisaties. Alles is mogelijk. We zijn steeds beschikbaar voor eventuele vragen of suggesties. Het ontwerp van de houten kaarten kan bovendien volledig gepersonaliseerd worden. Leuk voor bijvoorbeeld een geboorteaankondiging, een kerstkaart of een originele trouwuitnodiging.

Stel ons jouw vragen en creëer je eigen unieke houten kaarten

Naast originele wenskaarten, kan je bij Cyou-cards ook houten kijkdozen kopen. De dozen worden voorzien van een kaart met gepersonaliseerde tekst en een bijhorend figuurtje. Het is een waardevol geschenk dat mooi staat in ieder interieur. In onze galerij vind je alvast enkele voorbeelden terug. Bij eventuele vragen over onze producten of om een bestelling te plaatsen, kan je ons steeds bereiken op het nummer 053 21 21 76 of via het e-mailadres info@cyou-cards.be.