Kerstkaart van hout

Gratis verzending vanaf € 50
Volledig personaliseerbaar
Voor iedere gelegenheid

Niets straalt zoveel gezelligheid uit als een kerstkaart van hout. Cyou-cards uit Gijzegem, nabij Aalst, maakt als een van de weinige drukkerijen in België houten wenskaarten. De bedrukking gebeurt aan de hand van zeefdruk. Dit is een multifunctionele drukvorm die ieder ontwerp mogelijk maakt. Zo haal je met een kerstkaart uit hout van ons bedrijf steeds een uniek item in huis.

Verras jouw gasten met een wenskaart!

Een warme kerst dankzij een kerstkaart van hout

Tijdens Kerstmis worden er heel wat kerstwensen met elkaar gedeeld. Het is een periode waarin de postbedrijven overstelpt worden met kaarten. Ga je dit jaar voor een origineel exemplaar en kies je voor een kerstkaart van hout? Voor welk ontwerp je ook kiest, het resultaat is steeds prachtig én uniek. Neem een kijkje in onze galerij en doe inspiratie op. Zowel het lettertype als de tekstkleur en de afbeelding kan volledig zelf gekozen worden. Verwerk het logo van jouw bedrijf erop en verras je medewerkers met originele kerstwensen. 

Bestel nu je unieke houten kerstkaarten

Onze houten wenskaarten zijn inzetbaar voor allerlei soorten gelegenheden. Naast Kerstmis zijn ze ook perfect om te gebruiken bij nieuwjaar, bij het sturen van verjaardagswensen, bij de geboorte van jouw kind of bij de aankondiging van een zwangerschap. Stel een kaart samen waarmee je heel wat bewonderende blikken zult oogsten. Plaats je bestelling telefonisch via het nummer 053 21 21 76 of stuur ons een e-mail naar info@cyou-cards.be. We nemen spoedig contact met je op.